GYIK

 

Milyen minőségűek az akkuker.com által árult mini/ceruza/bébi/góliát elemek és akkumulátorok?

Minden akkumulátort minőségét és kapacitását a Nemzetközi Elekronikai Bizottság ellenőrzése garantálja. Az elemeket ezen kívül itthon is tesztelte az akkuker.com, ezekről bővebb információt a Tesztek menüpontban olvashat. 

Utángyártott vagy eredeti laptop akkumulátorok kaphatóak az akkuker.com honlapon?
 
A webáruházban csak utánygyártott, de első osztályú akkumulátorokat lehet kapni. 
 

Mit jelentenek a laptop akkumulátor nevek mellett található (H), (H+)jelölések?

Bizonyos laptopokhoz többféle kapacitású akkumulátor kapható, hogy eleget tegyünk minden vásárlói igénynek. Valakinek a kicsi súly számít, valakinek a nagy kapacitás és a lehető leghosszabb élettartam. A megnövelt kapacitású (ezáltal nagyobb méretű és nehezebb) akkumulátorok neve mellett (H) jelölés található. A (H+) jelölés a duplán megnövelt kapacitásra utal. 

Mit jelent a laptop akkumulátor nevek mellett található (Samsung) és (Samsung cellás) jelölések?

Webáruházunkban minden laptophoz 3 különböző belsővel szerelt akkumulátort lehet kapni. A jelölés nélküli akkumulátorok a legolcsóbbak; ezek nem márkás, de kiváló minőségű akkumulátor csomaggal vannak ellátva. Az (Samsung cellás) jelölésű akkumulátorokban SAMSUNG/SANYO/PANASONIC/LG gyártmányú akkucsomag található, ezekből is két fajta közül választhat az árat vagy kapacitást tekintve első szempontnak. 

Mi a különbség a sima és az (A++) akkumulátorok között?

Minden akkumulátorra 1 év garanciát biztosítunk (a garanciát a gyártó biztosítja, nem mi ügyeskedünk…!!).  Ennek ellenére, mint minden elektronikai termék, az akkumulátorok is elromolhatnak. A gyári, eredeti laptop akkumulátorok és a nálunk kapható (A++) jelölésű akkumulátorok meghibásodási aránya 2% alatti, míg a jelölés nélküli akkumulátoraink meghibásodási aránya 3% alatti. 

Miért olcsóbb itt minden akkumulátor, mint más boltban?

Célunk kiváló minőség biztosítása olcsó áron. 

Érdemes-e az Ebay-en vagy más hasonló kereskedelmi oldalon vásárolni még az akkuker.com árainál is olcsóbb elemet?

Saját mérésink és tesztjeink alapján a háztartási elemek kapacitása a feltüntetett kapacitás töredéke. Egy elterjedt márka 2800mAh ceruza eleme a méréseink szerint nem haladta meg a 800mAh-t… A kapacitás mellett nagyon fontos az elem által leadott áram erőssége. Ezek az elemek nem csak kapacitásban nem tudták a rájuk feltüntetett értékeket, de elég áramot sem tudtak szolgáltatni, hogy pl.: egy fényképezőgépet elindítsanak. Az általunk árult elemek minőségét a IEC (International Electronic Commission) tesztjei is tanusítják. Vásároljon tőlünk és megbízható minőséget kap a legolcsóbban! 

Érdemes-e az Ebay-en vagy más hasonló kereskedelmi oldalon vásárolni még az akkuker.com árainál is olcsóbb laptop/notebook elemet?

Az Ebay-en sokszor árulnak  szállítással együtt 7-10 ezer forintos áron hatalmas kapacitásúnak mondott laptop akkumulátort. Ezeket Kínából szállítják. Egy fél kg-os szállítmány elküldése több ezer forintba kerül, így milyen áron gyártott akkumulátorok lehetnek az ilyen olcsó akkumulátorok? LAPTOP akkumulátort NE VEGYEN olcsón, vagy legyen nagyon körültekintő!! Az általunk tesztelésre vett 7-10 ezer forintos laptop akkumulátorok kapacitása meg sem közelítette a feltüntetett értéket, ráadásul az elektronika rosszul volt kalibrálva, így sok esetben tönkretette a laptop töltőjét, valamint pár hét után az akkumulátor is tönkrement. HA A NOTEBOOK/LAPTOP AKKUMULÁTOR NEM MEGFELELŐ ELEKTRONIKUS VÉDELEMMEL VAN ELLÁTVA, VAGY ROSSZ MINŐSÉGŰ LI-ION CELLÁKBÓL GYÁRTOTTÁK, AKKOR AKÁR FEL IS ROBBANHATNAK!

 Milyen akkumulátorokat lehet vásárolni a www.akkuker.com webáruházban?

Acer laptop akkumulátor, Asus laptop akkumulátor, Apple laptop akkumulátor, Clevo laptop akkumulátor, MSI laptop akkumulátor, Compaq laptop akkumulátor, DELL laptop akkumulátor, Fujitsu laptop akkumulátor, Gateway laptop akkumulátor, HCL laptop akkumulátor, HP laptop akkumulátor, IBM laptop akkumulátor, Lenovo laptop akkumulátor, Mitac laptop akkumulátor, Panasonic laptop akkumulátor, Samsung laptop akkumulátor, Sony laptop akkumulátor, Toshiba laptop akkumulátor.