Bluetooth okosóra, karóra, smartwatch, Android mobiltelefon SIM kártyával és kamerával ezüst színben. Méretek: 41 * 48 * 12mm, súly: 50g, Szín: Ezüst, Bluetooth: Version 3.0, Kijelző: 1:54 "TFT LCD HD, támogatja: 32 GB-os TF kártya, CPU: MTK6260A, Kamera: 3.0 MP érintőképernyő: 2.5D, NFC Bluetooth kapcsolat

Okosóra SIM kártyával és 3.0 MP kamerával, Android operációs rendszerrel! Ezüst színben, új, elegáns design.

Legyen mindig Up-To-Date az új PELTEC @ SmartWatch karórával. A SmartWatch SIM kártyával és TF memóriakártyával bővíthető. Ez nem csak egy intelligens karóra, beépített Bluetooth funkcióval, minden adatát megoszthatja Android telefonjával, és fordítva. A SmartWatch  személyi asszisztensként a csuklóján megmutat minden fontos adatot: adatok, zene, a hívások, híváslista, telefonkönyv, SMS, e-mail, Facebook, Skype, Twitter, időjárás és még sok más információ, ami mind könnyen szinkronizálható.

Az okosóra telefonjától függetlenül működik. Egyéb funkciók: lépésszámláló, beépített rádió, számológép, diktafon hangrögzítés, ráadásul egy beépített kamera is van benne. 


A karóra kapható fekete, ezüst vagy arany kivitelben.

Összefoglaló:

Méretek: 41mm * 48mm * 12mm

Képernyő: 1:54" TFT LCD

Kamera: 3.0 MP

Bluetooth verzió: 3.0

GSM: 850/900/1800/1900

Kompatibilis: Android, iOS

Bemenetek: Micro-USB, micro SD kártya slot, SIM kártya


Fontos megjegyzés:

Android rendszer: az óra teljes mértékben kompatibilis. Minden lehetséges funkció használható.

Apple IOS rendszer: Az intelligens karóra csak azokat a funkciókat támogatja, melyek elérhetőek Bluetooth kapcsolaton keresztül, például a Telefonálás, telefonkönyv, játék zene, kamera, karóra, lépésszámláló, telefon elvesztése figyelmeztetés. Azok a funkciók nem támogatottak, melyekhez külön applikáció szükséges, SMS, Rádió, kamera távirányító, alvás monitoring.

Bluetooth SmartWatch okosóra iOS + Android

  • Cikkszám: 401101
  • Elérhető: 2 - 3 nap
  • 12,990Ft

  • Nettó ár: 10,228Ft